Снимка БулфотоЗеметресение разтърси съседна на България държава. Трус с магнитуд 4.2

...
Снимка БулфотоЗеметресение разтърси съседна на България държава. Трус с магнитуд 4.2
Коментари Харесай

Земетресение разтърси Истанбул

Снимка Булфото

Земетресение раздруса прилежаща на България страна. Трус с магнитуд 4.2 по Рихтер раздруса през днешния ден мегаполиса Истанбул. От обсерваторията " Кандили " към Босфорския университет в Истанбул оповестиха, че земетресение с този магнитуд спада към слаби по силата си земни земетресения.

Трусът е бил регистриран в 15:07 часа с епицентър в региона на Султанбейли на азиатския бряг на мегаполиса на дълбочина 15 км. Усетен е осезаемо в редица региони на Истанбул и в региона Мармара, допълниха от обсерваторията. Няма данни за потърпевши и вреди, написа nova.bg.

От държавната Дирекция за бедствия и незабавни дейности обявиха, че днешното земетресение е било с по-слаб интензитет, 3.9 по Рихтер, от известия от обсерваторията " Кандили " - 4.2.

Известният турски сеизмолог Йовгюн Ахмет Ерджан в коментар във връзка днешния трус съобщи, че няма учредения трусът да се смята за предвестител на по-силно земетресение.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР